megamin megamin

- 20%
Megamin Activ

Megamin Activ


PRET: 225 Lei
PRET: 180 Lei

* pretul contine TVA


Comanda
Megamin Activ

150 capsule

Megamin Activ - Zeolit 100% Natural activat tribomencanic si procesat cu ajutorul Nanotehnologiei.

Zeolitul - mineral de origine vulcanica - poseda calitati extraordinare de detoxifiere a organismului, eliminarea toxinelor si metalelor grele.
Zeolitul natural se formeaza prin interactiunea dintre lava vulcanilor si apa marilor sau oceanelor.
Exista mai multe tipuri de zeoliti, insa ceea ce face diferenta intre ei, este structura si proprietatile acestuia.
Cel mai indicat in medicina umana este zeolitul clinoptilolit activat (ingredientele conform etichetei: calciu, magneziu, mangan, silicat, potasiu) actioneaza ca un filtru in tractul gastro intestinal si ajuta la adunarea si eliminarea metalelor grele si toxinelor din organism. In procesul de detoxifiere elibereaza ioni de calciu si magneziu si echilibreaza pH-ul sangelui.


Diferenta intre producatori de zeolit se face prin tehnologia folosita pentru procesarea acestui mineral.
Producatorul a investit mereu in produse 100% naturale, identificarea substantelor biologice cele mai puternice in prevenirea maladiilor secolului si in tehnologia de ultima generatie - NANOTEHNOLOGIA.
Nanotehnologia este un proces tehnologic costisitor insa foarte eficient deoarece pastreaza intacte calitatile zeolitului clinoptilolit si acestea nu se deterioreaza in momentul procesarii.

Prelucrarea zeolitului cu ajutorul Nanotehnologiei - proces patentat in Germania - garanteaza calitatea si eficacitatea acestuia.

Megamin Activ contine zeolitul clinoptilolit cel mai pur - cristalele acestuia au forma lamelara si s-a dovedit a fi cel mai indicat mineral adjuvant cu aplicar ein medicina naturista umana.
Megamin Activ cu un continut 100% natural de Zeolit activat prin nanotehnologie actioneaza in prima faza ca un burete ce absoarbe toxinele si metalele grele din organism, cand ajunge in tractul gastrointestinal se comporta ca o sita care filtreaza sangele si elibereaza ioni pozitivi de calciu si magneziu in intreg organismul.

Zeolitul recunoscut pe plan mondial pentru calitatile sale antioxidante.
Mediul natural in care traim, alimentatia din ce in ce mai procesata, apa, aduna in organismul nostru toxine. Organismul propriu produce toxine - deseuri celulare.
O solutie pentru imbunatatirea starii de sanatate, detoxifierea organismului si prevenirea afectiunilor care ne afecteaza - oboseala, stresul, insomnia, afectiuni;e cardiovascualre, afectiunile ficatului, diabetul sau cancerul - este consumul regulat de Megamin Activ.
Zeolitul prelucrat cu ajutorul solutiei tehnologice de ultima generatie - nanotehnologia - este cel mai eficient produs cu actiune antioxidanta, produs natural ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Avantajele detoxifierii cu Megamin Activ - Zeolit:

 • imbunatatirea digestiei
 • sustinerea si protejarea colonului
 • elimina senzatia de colon iritabil
 • eficient in tulburari renale
 • efect hepatoprotector
 • protejeaza rinichii si impiedica formarea calculiloro biliari si renali.

Conform declaratiilor Dr. Damir Zabcic, directorul Organizatiei Internationale pentru teste clinice cu Zeolit activat tribomecanic, s-a demonstrat calitatea puternic antioxidanta a mineralului natural dar si faptul ca acesta este de 10 ori mai puternic decat vitamina C sau E.
Asa cum am mentionat mai sus, Megamin Activ pe baza de zeolit activat tribomecanic este un produs eficient, 100% natural, care sustine activitatea intregului organism si il protejeaza impotriva dezvoltarii diferitelor maladii precum cancerul, diabetul, osteoporoza sau poliartrita reumatoida.

Megamin Activ pe baza de zeolit procesat cu ajutorul nanotehnologiei, adjuvantul perfect in terapia diabetului.
Conform studiilor stiintifice si clinice efectuate de specialisti, s-a demontrat eficacitatea uimitoare a zeolitului in detoxifierea organismului, eliminarea efectelor nocive provocate de radicalii liberi si protejarea celulelor B din pancreas. Astfel cu administrarea Megamin Activ, vom proteja tesutul pancreatic si celulele B responsabile de producere insulinei.
Zeolitul activat este un antioxidant puternic celulo-enzimatic care determina o inalta selectivitate a absorbtiei glucozei in sange.

Megamin Activ - Zeolit clinoptilolit activat tribomecanic - produsul ideal in combaterea si prevenirea afectiunilor tumorale.
Maladia secolului nostru este cancerul. Lupta impotriva acestei afectiuni necrutatoare a dus la realizarea celor mai eficiente produse naturiste, cu efect puternic antioxidant si care protejeaza structura ADN.
Cancerul se dezvolta in principal datorita hiperaciditatii organismului. Cand sangele devine foarte acid, corpul va depozita substante tot acide, pentru a mentine caracterul alcalin al sangelui. In zonele unde creste aciditatea si scade pH-ul, celulele mor transformandu-se in deseuri organice acide. Dupa cum stim, celulele canceroase traiesc, se hranesc si se dezvolta in mediul acid.
Zeolitul neutralizeaza pH- ul si distruge in acest fel mediul de dezvoltare al celulelor canceroase.

Administrarea Megamin Activ ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase si reduce dimensiunea formatiunilor tumorale.
Megamin Activ prin efectul sau imunostimulator, este adjuvantul perfect in cazul persoanelor care urmeaza terapii alternative - chimioterapie, citostatice, radioterapie.

 • reduce reactiile negative ale terapiilor complementare
 • potenteaza calitatile tratametnului, acesta devenind unul mai eficient
 • intareste sitemul imunitar
 • reduce senzatia de slabiciune, greata
 • reda pofta de mancare
 • reduce durerile organismului in timpul acestor terapii

Alte afectiuni provocate de hiperaciditatea organismului:
- osteoporoza - creste absorbtia calciului datorita concentratiei mari de calciu si magneziu
- poliartrita reumatoida
O alta calitate a zeolitului - reducerea proceselor de oxidare in organism.

Terapia cu Megamin Activ este indicata in cure de 3 luni - pentru intretinere si cure de 4-6 luni minim in cazul afectiunilor cronice.
MEGAMIN ACTIV este un supliment natural care contine ZEOLIT si DOLOMIT, ambele minerale prelucrate prin activare tribomecanica, procedeu denumit  NANOTEHNOLOGIE.

STUDII DE UTILIZARE
CANCER
In scopuri medicale, primele cercetari au fost efectuate in 1997 la Facultatea de Tehnologie Alimentar si Biotehnologie, apoi la Institutul Boskovic Rudjer din Zagreb. La cercetari s-au implicat mai multe spitale: spitalul Villach din Austria, spitalul din Leobena. Rezultatele obtinute in urma testelor pe voluntari au fost uimitoare, fapt ce a facut implicarea mai multor institutii de cercetare sa se implice in acest proiect amplu de prevenirea afectiunilor si restabilirea sanatatii persoanelor diagnosticate cu diferite afectiuni cronice grave.
In SUA, s-au realizat studii pe persoane cu carcinom. Rezultatele obtinute in urma administrarii Megamin Activ au fost intersante. La toti voluntarii cu cancer de prostata, cancer de ficat, cancer intestinal si cancer pulmonar (inclusiv cele in faza terminala) a existat o imbunatatire a parametrilor hematologici si biochimici.
Cercetatorii sustin ca schimbarea pH-ului in jurul celulelor canceroase, respectiv scaderea aciditatii in celulele tumorale, poate avea un efect antitumoral.
Megamin Activ participa catalitic al descompunerea agentilor tumorali.
In Croatia, terapia cu Megamin Activ a fost aplicat persoanelor cu cancer de col uterin, metastaze osoase, cancer pancreatic si cancer cu metastaze  intestinale - starea acestora imbunatatindu-se considerabil.
La spitalul privat Villach din Austria, zeolitul activat se utilizeaza in terapia multor tumori maligne de origini diverse: carcinom de colon, carcinom bronsic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carcinom hepatocelular.

Efectele zeolitului au fost foarte evidente, in cazul persoanelor cu tumori care au urmat si o trapie complementara - chimioperapie, radioterapie -, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe afectiuni grave. In terapia oncologica cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest proces este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi adanc in structura tip cusca a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism.

AFECTIUNI ALE FICATULUI

 • Ficatul indeplineeste peste 500 de functii vitale in organismul nostru.
 • Toxinele din sange sunt transportate la nivelul ficatului unde sunt procesate si distruse.
 • Alimentele sunt transformate in nutrienti.
 • Ficatul este responsabil de controlul nivelului glicemiei din sange, hormonilor si proteinelor.
 • Afectiunile ficatului pot deteriora iremediabil activitatea acestuia
 • De la o simpla infectie se poate ajunge la insuficienta hepatica.
 • Afectiunea cea mai frecvent intalnita, care afecteaza buna functionarea a acestuia si ne pune sanatatea in pericol, este HEPATITA - inflamatie provocata de virusi. Alte complicatii sunt aduse de hepatita virala, hepatita B, hepatita C care fara terapie corespunzatoare si la timp pot provoca ciroza sau cancerul hepatic.
 • Zeolitul cu actiunea sa puternic antioxidanta si detoxifianta, elimina metalele grele din organism si sustine functionarea optima a ficatului. Este cel mai indicat hepatoprotector natural. In urma unei cure de 6 saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi de Megamin Activ, dispare oboseala si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina.
 • Megamin Activ are o actiune benefica in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita.
 • Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica. Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, Megamin Activ reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si, implicit, de aparitia lichidului de ascita. Cu ajutorul zeolitului prelucra prin naotehnologie, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand astfel organismul sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse.

OSTEOPOROZA, POLIARTRITA REUMATOIDA
Asa cum v-am prezentat mai sus, hiperaciditatea sangelui si implicit a unor parti din corpul nostru, poate provoca afectiuni cronice grave - reumatismul, arteroscleroza, osteoporoza, cancer, guta.
Cand organismul devine acid, corpul nostru disloca din sistemul osos, par, unghii si dantura, calciu pentru a neutralizarea acizilor puternici, rezultand un acid mai slab. Excesul de aciditate forteaza organismul sa ia mai multe minerale alcaline calciu, magneziu, sodiu si potasiu de la organele vitale si sistemul osos pentru a neutraliza acizii si a-i elimina din organism.
Osteoporoza si poliartrita reumatoida sunt afectiuni cauzate de aportul insuficient de calciu.
Megamin Activ pe baza de zeolit si dolomit activate tribomecanic, elibereaza in organisim ioni de calciu si magnesiu si suplimenteaza cantitatea necesara organismului pentru o functionare optima. Mai mult, acesta are proprietatea de a neutraliza pH-ul si astfel previne aparitia afectiuinilor mentionate mai sus. Actioneaza direct asupra cauzei afectiuni.

Toxinele acumulate in organism in urma trapiilor alopate sunt eliminate din organism, astfel Megamin protejeaza imporiva oxidarii celulare, prevenind totodata si aparitia distrofiei musculare.

Megamin Activ:

 • are efect detoxifiant
 • are efect antioxidant
 • reduce actiunea nociva a radicalilor liberi
 • sustine activitatea sistemului imunitar si combate aparitia afectiunilor cronice - hepatita B, hepatita C
 • stabileste echilibrul fiziologic al organismului
 • elimina metalele grele din organism
 • creste capacitatea organismului de aparate impotriva virusilor, bacteriilor, parazitilor
 • elibereaza in intreg organismul ioni de calciu si magneziu
 • adjuvant in diabetul zaharat
 • adjuvant in caz de osteoporoza sau poliartrita
 • antitumoral - cancer de piele, cancer de col uterin, cancer la san, cancer ovarian, cancer de prostata, cancer al ficatului, cancer intestinal si cancer de colon, cancer al vezicii urinare, cancer pulmonar
 • heaptoprotector - hepatia b, hepatia c, ciroza hepatica, cancer hepatic
 • previne si amelioreaza constipatia
 • igienizeaza colonul si previne afectiunile acestuia - colon iritabil, tulburari renale
 • imbunatateste digestia
 • ideal in terapia diabetului
 • previne aparitia osteoporozei si poliartritei. Poate fi folosit ca adjuvant al tulburarilor reumatice, inclusiv sciatica, discopatie, spondiloza, artita si artrita reumatoida
 • are efect benefic in cazul ulcerului duodenal,
 • sustine functionarea optima a sistemului digestiv
 • regleaza activitatea glandelor endocrine, in special a ganglionilor limfatici
 • eficient in afectiuni ale sistemului nervos central - epilepsie, schizofrenie, Alzheimer si Parkinson, depresie, nevroza si insomnie
 • are efect tonic asupra intregului organism, sustine persoanele care depun efort fizic si psihic intens


Forma de prezentare Megamin Activ

MEGAMIN ACTIV (150 capsule de 500mg)
Megamin Activ este un produs cu administrare pe cale orala. Este destinat absorbtiei si eliminarii intr-un mod selectiv a substantelor daunatoare si toxice din tractul gastrointestinal reducand astfel absorbtia lor in organism.
Substanta activa
Substanta activa principala a produsului Megamin Activ este mineralul vulcanic natural numit zeolit–clinoptilolit, prelucrat prin Nanotehnologie, denumit stiintific aluminosilicat
Zeolitul are o mare capacitate de absorbtie si de retinere a compusilor moleculari de mici dimensiuni precum microtoxinele. Acestea sunt retinute in structura zeolitului pana la eliminarea lor din organism. Actioneaza ca un excelent neutralizator de PH, reduce formarea de noi specii de oxigen reactiv, reducand radicalii liberi cu pana la 20%. Zeolitul schimba cationii liberi de Na, Ca, Mg, cu metalele grele din organism.
Metoda de prelucrare – tehnologie NANO TMAZ.


Compozitie Megamin Activ
O capsula contine: Calciu 640 mg, Magneziu 375 mg, Mangan 0.3 mg, SiO2 495 mg, Potasiu 20.77 mg

Calciul si Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si este necesar la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. In plus, Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, iar Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea normal a sistemului nervos si muscular.
Atentionari

Megamin Activ nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si variata!

Mod de administrare Megamin Activ
Minim 2 capsule de 3 ori pe zi, tinand cont sa existe un interval de min 1/2 ora intre administrarea de zeolit si alt tratament alopat.
Doza Preventiva poate fi de 6-9 cps/zi si se poate administra ca adjuvant in caz de diabet, guta, detoxifiere sau pentru intretinerea sanatatii.
In cazul afectiunilor medii doza zilnica se poate creste pana la 10-12 capsule/zi
In cazul afectiunilor tumorale, Megamin Activ se poate administra ca adjuvant in doza de 15 -20 capsule/zi
In cazul altor afectiuni - hepatice, ciroza, infectii virale - Megamin Activ in calitate de adjuvant se poate administra in doza de 12-15 capsule/zi


Precautii
Nu se administreaza femeilor insarcinate, sau care alapteaza. La persoanele cu insuficienta renala acuta sau cronica, precum si celor care fac dializa, se recomanda, in timpul administrarii produsului, un control atent al nivelului de potasiu. Administrarea se va intrerupe cu 2 zile inainte de inceperea chimioterapiei si se va relua la 2 zile dupa terminarea chimioterapiei.

Conditii de pastrare
A se pasta la loc uscat, la temperatura camerei.
Produs Notificat de Ministerul Sanatatii cu nr. 3734/07.02.2019