megamin megamin

- 40%
Megamin Activ - Pachet 4 bucati

Megamin Activ - Pachet 4 bucati


TRANSPORT GRATUIT

PRET: 900 Lei
PRET: 540 Lei

* pretul contine TVA


Comanda
Megamin Activ

4 x 180 capsule

Megamin Activ - Zeolit 100% Natural activat tribomencanic si procesat cu ajutorul Nanotehnologiei.

Zeolitul - mineral de origine vulcanica - poseda calitati extraordinare de detoxifiere a organismului, eliminarea toxinelor si metalelor grele.
Zeolitul natural se formeaza prin interactiunea dintre lava vulcanilor si apa marilor sau oceanelor.
Exista mai multe tipuri de zeoliti, insa ceea ce face diferenta intre ei, este structura si proprietatile acestuia. Cel mai indicat in medicina umana este zeolitul clinoptilolit activat.
Diferenta intre producatori de zeolit se face prin tehnologia folosita pentru procesarea acestui mineral.
Tribomin LTD a investit mereu in produse 100% naturale, identificarea substantelor biologice cele mai puternice in prevenirea maladiilor secolului si in tehnologia de ultima generatie - NANOTEHNOLOGIA.
Nanotehnologia este un proces tehnologic costisitor insa foarte eficient deoarece pastreaza intacte calitatile zeolitului clinoptilolit si acestea nu se deterioreaza in momentul procesari.
Prelucrarea zeolitului cu ajutorul Nanotehnologiei - proces patentat in Germania - garanteaza calitatea si eficacitatea acestuia.

Zeolitul recunoscut pe plan mondial pentru calitatile sale antioxidante.

Acumularea toxinelor la nivelul organismului se face atata prin alimentatie, apa cat si datorita mediului inconjurator. Organismul nostru produse si el deseuri organice toxice si astfel daca nu acordam atentie acestor elemente, prgansimul nostru poate ajunge la o supraincarcare de toxine si poate facilita dezvoltarea diferitelor afectiuni cronice sau acute. Megamin Activ  prin formula sa deosebita procesata cu ajutorul nanotehnologiei ofera in prezent unul din cele mai eficiente produse naturale pentru eliminarea toxinelor si detoxifierea organismului.

Putem beneficia astfel de un antioxidant natural, cu o formula complexa care ne usureaza procesele organismului si care totodata contribuie la:

 • sustinerea procesului de digestie si reglarea metabolismului si tranzitului
 • ajuta la preintampinarea disfunctiilor ce pot aparea la nivelul colonului - colon iritabil
 • eliminarea toxinelor este usor suportata de organism astgfel incat sunt optimizate si functiile renale, hepatice si pulmonare
 • imbunatatirea starii generale de sanatate, atat in urma administratii profilactice cat si terapeutice
 • reducerea starilor de oboseala, epuizare, insomnie, stres si cresterea ranfamentului organismului

Renumitul doctor Zabcic Damir, conducatorul organizatiei internationale pentru teste clinice pe zeolit activat tribomecanic, sustine ca in urma numeroaselor teste clinice si rezultatele obtinute pe diferite tipuri de stadii in afectiunile oncologice, zeolitul - aluminosilicatul este atat de complex incat ofear un potential antiooxifdant de 10 ori mai puternic decat vitamina E sau vitamina C.

 

Ce avantaje putem obtine in urma detoxifierii organismului cu Megamin Activ?

 • putem optimiza procesele digestive si ne putem echilibra metabolismul
 • putem oferi protectie colonului prin imbunatatirea tranzitului si prevenirea dezvoltarii colonului iritabil
 • putem preveni diferite tulburari ce pot interveni la nivelul aparatului uro-genital precum infectiile renale, dezvoltarea calculilor renali si biliari
 • ne putem sustine mai bine functiile hepatice si putem preveni dezvoltarea afectiunilor hepatice precum steatoza, ciroza, infectiile virale de tipul B sau C
 • putem usura procesele de detoxifiere ale organismului 
 • putem sa ne reglam metabolismul glucidic si lipidic si sa prevenim complicatiile diabetului zaharat
 • oferim mai multa protectie sistemului cardiovascular si neurocerebral
 • putem sa oferim organismului nostru mai multa energie si o sustinere a proceselor de regenerare
 • ne putem proteja integlitatea celulara si putem preveni dezvoltarea afectiunilor oncologice
 • ne putem proteja organsimul de dezvoltarea diferite inflamatii tisulare, articulare, musculare
 • in cazul persoanelor varstnice se pot ameliora diferite conditii de sanatate precum osteoporioza, artrita, poliartita sau reumatismul
 • odata cu optimizarea functiilor organismului ne putem bucura de sanatate si o calitate mai buna a vietii  


Ce efecte poate avea Megamin in calitate de adjuvant in afectiunile oncologice?

Specialistii si cercetatorii au observat potentialul crescut alcalinizant pe care il ofera zeolitul. Prin activitatea sa si neutralizarea pH-ului, ajuta la obtinerea unui mediu alcalin in jurul tesuturilor inflamate si ajuta in acest mod la stimularea apoptozei celulelor maligne. De asemenea, pe parcursul colectarii toxinelor si metalelor grele elibereaza ioni activi de calciu si magneziu sustinand in acest mod mentinerea integritatii celulelor sanatoase.
Este important de mentionat faptul ca prin dezvoltarea unui mediu acid in organism se faciliteaza formarea tesuturilor canceroase de aceea este imprtanta mentinerea unui nivel alcalin al sangelui si al organismului. Dupa cum stim, celulele canceroase traiesc, se hranesc si se dezvolta in mediul acid insa prin utilizarea chiar si profilactica a produsului Megamin Activ putem peintampina aceste procese nocive.

Studiile clinice au demonstrat de-a lungul timpului caracterul si capacitatea zeolitului de a reduce hiperaciditatea organismului si inhibarea dezvoltarii afectiunilor oncologice cat si a complicatiilor acestora.

Daca va doriti un suport pe perioada terapiilor oncologice, Megamin Activ poate fi cea mai eficienta solutie.
In primul rand stimuleaza apoptoza celulelor deteriorate si sustine procesele de regenerare permitand astfel o recuperare mai rapida. Prin calitatea sa antiinflamatoare ajuta si la reducerea disconfortului resimtit la nivelul organismului indiferent daca urmati o terapie clasica sau una alopata ( chimioterapie, citostatice, radioterapie ).

Prin cresterea activitatii imunologice Megamin Activ este adjuvantul perfect in cazul persoanelor care urmeaza terapii alternative - chimioterapie, citostatice, radioterapie deoarece:

 • reduce reactiile negative ale terapiilor complementare
 • potenteaza calitatile tratametnului, acesta devenind unul mai eficient
 • intareste sitemul imunitar
 • reduce senzatia de slabiciune, greata
 • reda pofta de mancare
 • reduce durerile organsimului in timpul acestor terapii

Indiferent daca il administrati profilactic sau terapeutic este bine sa urmati cure de cate 3 luni. In cazul afectiunilor cronice grave se poate face cura pe o perioada de minim 6 luni

 

Forma de prezentare Megamin Activ

MEGAMIN ACTIV (180 capsule de 500mg)
Megamin Activ este un produs cu administrare pe cale orala. Este destinat absorbtiei si eliminarii intr-un mod selectiv a substantelor daunatoare si toxice din tractul gastrointestinal reducand astfel absorbtia lor in organism.
Substanta activa
Substanta activa principala a produsului Megamin Activ este mineralul vulcanic natural numit zeolit–clinoptilolit, prelucrat prin Nanotehnologie, denumit stiintific aluminosilicat
Zeolitul are o mare capacitate de absorbtie si de retinere a compusilor moleculari de mici dimensiuni precum microtoxinele. Acestea sunt retinute in structura zeolitului pana la eliminarea lor din organism. Actioneaza ca un excelent neutralizator de PH, reduce formarea de noi specii de oxigen reactiv, reducand radicalii liberi cu pana la 20%. Zeolitul schimba cationii liberi de Na, Ca, Mg, cu metalele grele din organism.
Metoda de prelucrare – tehnologie NANO TMAZ.


Compozitie Megamin Activ
O capsula contine: Calciu 640 mg, Magneziu 375 mg, Mangan 0.3 mg, SiO2 495 mg, Potasiu 20.77 mg

Calciul si Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si este necesar la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. In plus, Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, iar Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea normal a sistemului nervos si muscular.
Atentionari

Megamin Activ nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si variata!

Mod de administrare Megamin Activ
Minim 2 capsule de 3 ori pe zi, tinand cont sa existe un interval de min 1/2 ora intre administrarea de zeolit si alta terapie alopata.
Doza Preventiva poate fi de 6-9 cps/zi si se poate administra ca adjuvant in caz de diabet, guta, detoxifiere sau pentru intretinerea sanatatii.
In cazul afectiunilor medii doza zilnica se poate creste pana la 10-12 capsule/zi
In cazul afectiunilor tumorale, Megamin Activ se poate administra ca adjuvant in doza de 15 -20 capsule/zi
In cazul altor afectiuni - hepatice, ciroza, infectii virale - Megamin Activ in calitate de adjuvant se poate administra in doza de 12-15 capsule/zi


Precautii
Nu se administreaza femeilor insarcinate, sau care alapteaza. La persoanele cu insuficienta renala acuta sau cronica, precum si celor care fac dializa, se recomanda, in timpul administrarii produsului, un control atent al nivelului de potasiu. Administrarea se va intrerupe cu 2 zile inainte de inceperea chimioterapiei si se va relua la 2 zile dupa terminarea chimioterapiei.

Conditii de pastrare
A se pasta la loc uscat, la temperatura camerei.
Produsul Megamin Activ este notificat de Ministerul Sanatatii 3734/07.02.20219